Michael Jacksons Moonwalker




Men tanke på att Michael Jackson begravs idag så passar jag på att skriva lite om hans film Moonwalker som släpptes 1988.
Michaels vän blir kidnappad utav Frankie LiDeo och nu väntar ett spännande äventyr fyllt av musik och dans.

Moonwalker  är en slags musikal med en tunn röd tråd med något som påminner om en handling. Han letar efter sin vän och det mynnar ut i dans och musik. Det klipps in mängder utav videos från hans karriär och filmen känns väldigt hoppig och ologisk. Men det är som sagt mer en musikal än en spelfilm.
Den video man minns bäst och som känns mest naturlig i filmen är videon till Smooth Criminal där han är inne på en rökig klubb där man har en dansduell med enormt snygg koriografi.

Att Michael Jackson en gång i tiden hade mycket pengar råder det inga tvivel om, dom effekter som finns med är verkligen enormt snygga. Bland annat blir Michael en stor robot och förvandlar sig likt en Transformer senare till en bil.
I slutet av filmen är det massor av explosioner och effekter och det är faktiskt synd att det är först då filmen får lite fart.

Det finns faktiskt inte så mycket att skriva om den här filmen igentligen. Men som sagt, vill du ha en samling med hans tidigare videos och även ha ett litet äventyr på sidan av så bör du se den här om du inte redan gjort det.

Även om jag inte är något större fan av Michael Jackson så passar jag ändå på att skriva lite om den här filmen. Säga vad man vill om Michael Jackson, men han var ett geni på att göra musik. Jag hoppas att någon som läser det här kan minnas honom för hans musik och inte för hans märkliga operationer, konstiga beteende eller hans pedofilanklagelser.

Se den här filmen om ni får tillfälle och se när han var på toppen av sin karriär.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0