Bröllopsduellen



Barndomsvännerna Liv och Emma har mer eller mindre gjort precis allting tillsammans. Det finns därimot en sak dom vill göra var för sig och det är att gifta sig. Även det är planerat sedan länge. Att under en Junidag på Hotel Plaza skrida längst altaret med blickarna mot sig under total perfektion och planering,

Dom går till en bröllopsplanerare som bokar in dom på varsitt datum och allt är frid och fröjd då det som absolut inte får hända händer. Det har blivit dubbelbokat på en av dagarna och nästa lediga Junidag på Hotel Plaza är om tre år. Nu får alltså en av vännerna avstå sina barndomsdrömmar, vilket leder till totalt krig där alla medel är tillåtna.

Det här var en ganska trevlig film, inte så superrolig som många fick den att framstå som kanske, men den funkade i brist på annat. Nu är förvisso det här mer en film inriktad mot tjejer om man nu får säga så, jag tror iallafall att tjejer uppskattar den mer än killar. Min sambo tyckte att den var riktigt bra då hon gillar bröllopsfilmer sedan tidigare och gillar filmer i stil med 27dresses .

Jag hade därimot förväntat mig lite mera komik med tanke på att det är två väldigt duktiga skådespelare i huvudrollerna.
Kate Hudson och Anne Hathaway som vi sett i stora succer, Kate från hur man blir av med en kille på 10 dagar och Anne från Djävulen bär Prada borde kunna ge filmen mer djup och intresse.
Det saknas någonting i filmen men jag kan inte sätta fingret på vad. Allt finns där men ändå så faller filmen och blir ganska alldaglig och det känns som man sett filmen tidigare.

Vissa scener är därimot riktigt roliga men det är tyvär väldigt ansträngt och långt mellan de riktigt roliga skämten, Filmen är även relativt förutsägbar och man behöver inte vara speciellt smart för att förstå hur det kommer att sluta.
Men som sagt, i brist på annat så är det här en film man kan titta på om man inte har för stora förhoppningar.
Det här blir kanske en väldigt kort beskrivning och recension av filmen men det finns faktiskt inte mycket att skriva om den egentligen utan ni får helt enkelt se den och bilda er en egen uppfattning om den.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0