Recension på filmen Grandmás Boy



Filmen handlar om Alex som är 35 år som jobbar som tv-spels utvecklare. En dag när han kommer hem från jobbet har hans inneboende slösat alla pengar på nakendansöser och gör då att han och Alex blir utan bostad.

Efter en del mycket pinsamma situationer,bland annat mellan en av Alex jobbarkompisars mamma och en liten docka så blir han tvungen att ta till drastiska metoder,,,att flytta hem till sin mormor. Hon spelas utav Doris Roberts som vi kunnat se spela Raymonds mamma  i serien "Alla Älskar Raymond"

Som om inte det vore nog har hon även två inneboende vänninor varav den ena är fd lyxprostituerad och den andra knaprar piller dagarna i ända. Möjligheterna att göra klart det senaste spelet är med andra ord en omöjlighet, men hans lögner för sina jobbarkompisar gör att han blir coolaste killen på jobbet istället, iallafall ett tag.


Grandmás Boy är en av mina absoluta favoritkomedier. Pinsamheterna avlöser varandra mer eller mindre hela filmen.
Det kryllar av konstiga karaktärer, speciellt Alex chef som dyrkar Matrix och vars högsta dröm är att bli en robot.

Filmen är från 2006 och den håller ungefär samma klass som Benchwarmers och Blades Of Glory, med andra ord lättsamt och en typisk film man kan se om och om igen. Det kryllar av sköna citat och ni kommer garanterat komma ihåg den här filmen.

Av någon märklig anledning finns inte den här eller Benchwarmers att köpa i Sverige med svensk text vilket är för mig en gåta då nästan samtliga Happy Madison filmer annars gör det.

Några skådespelare i urval i denna film är

Allen Covert
Peter Dante
Jonah Hill
Kevin Nealon

Som ni ser så är det riktigt kul folk så gillar ni typiska Adam Sandler filmer så bör ni kolla upp den här filmen omedelbart.

Av mig får den utan tvekan 5/5 möjliga poäng.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0